Welkom bij Theatergroep Maaistoff

Theatergroep Maaistoff maakt theater vanuit liefde en compassie voor mensen, vanuit de overtuiging dat iedereen bijzonder is en niemand beter is dan een ander. Iedereen op deze aardkloot loopt maar een beetje zijn best te doen om er iets van te maken. Soms lukt dat en heel vaak ook niet, door tegenslag, door koppigheid, door angst, door belemmeringen, beperkingen, onzekerheid, overmoed. Lach er maar om, huil er maar om. Het is goed, jij mag er ook zijn.
Met onze voorstellingen willen we je laten ervaren dat je echt niet de enige bent; we zitten allemaal in hetzelfde schuitje!

De voorstellingen van Theatergroep Maaistoff zijn geschikt voor kinderen vanaf groep drie en kunnen op locatie worden gespeeld, bijvoorbeeld op school, op de BSO, in de bibliotheek, in het theater en op andere plekken waar kinderen komen. Maar de voorstellingen zijn zeer zeker ook geschikt voor volwassenen, want Maaistoff gelooft dat kinderen al heel veel volwassenheid in zich hebben en volwassenen nog heel veel kind.

Theatergroep Maaistoff laat zich elk jaar inspireren door het motto van de Kinderboekenweek, maar de thema's uit de voorstellingen zijn het hele jaar door actueel. Dus ook na de Kinderboekenweek.

Neem maar eens een kijkje bij uitgespeeld om een idee te krijgen van de thema's en onderwerpen.

 

Check ons op Facebook

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en vul bij bericht in: 'Nieuwsbrief'. Je ontvangt dan voortaan onze nieuwsbrief