welkom » 2022/2023

IN EEN GROEN GROEN GROEN GROEN KNOLLEN KNOLLENLAND

Twee Knollenlanders, Haas en Ree, wonen in het laatste stukje Knollenland. Ooit was Knollenland enorm uitgestrekt, vol met weidse groenheid en vol met plantjes, vogeltjes en harige dieren. Nu zien Haas en Ree met lede ogen aan hoe Knollenland langzaam maar zeker wordt opgeslokt door woonwijken en bedrijventerreinen. Alle andere Knollenlanders zijn inmiddels uit Knollenland vertrokken. Nu zelfs hun laatste stukje Knollenland dreigt te verdwijnen, willen ze iets doen om dit stukje, hún stukje, te behouden.

 

In een groen groen groen Knollen Knollenland is geschikt voor kinderen vanaf groep drie en kan op locatie worden gespeeld, bijvoorbeeld op school, op de BSO, in de bibliotheek, in het theater en op andere plekken waar kinderen komen. De voorstelling is ook uitstekend geschikt voor kinderen in het speciaal onderwijs. 

 

Voor In een groen groen groen Knollen Knollenland laten we ons laten inspireren door het motto 'Giga groen', van de Kinderboekenweek 2022, maar de thema's uit de voorstelling zijn het hele jaar door actueel. Dus ook na de Kinderboekenweek.

 

In een groen groen groen Knollen Knollenland is NU te boeken voor de periode 25 september 2022 tot mei 2023

Praktische gegevens bij onze voorstellingen:
Duur: ca. 55 minuten
Maximale groepsgrootte: 150
Speelvlak: 6 m diep x 8 m breed

Prijs:
Eén keer spelen: € 500,= 
Twee keer spelen op één dag en één locatie: € 950,=
Prijzen zijn exclusief reiskosten en BTW (prijzen februari 2022, prijswijzigingen voorbehouden)

 

Ontvang onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en vul bij bericht in: 'Nieuwsbrief'. Je ontvangt dan voortaan onze nieuwsbrief